Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Tilbud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

DNA HJEMMETEST

Her kan du købe DNA test til hjemmebrug - nemt, diskret og sikkert med hurtigt online svar!


Ifølge en stor undersøgelse på Odense Universitetshospital i 2016 synes mange unge, at det er pinligt at gå til lægen for at blive testet for kønssygdomme. Det er rigtig skidt, når der årligt er over 40.000 i Danmark, som er smittet med klamydia! Derfor var det en glædelig nyhed, da Dynamic Codes DNA-testere blev introduceret på det danske marked i 2014, og nu benytter mange tusinde unge mennesker sig årligt af denne nemme testmetode.

Efterfølgende har vi også introduceret DNA test til laktose intolerance og gluten intolerance; en stor glæde for de mange mennesker som ellers skal igennem ubehagelige og ofte langvarige undersøgelser for at få stillet disse diagnoser.

De forskellige DNA test er udviklet af forskere hos Dynamic Code i Linköbing, Sverige. Stifterne af laboratoriet har tidligere arbejdet med DNA-analyser for det svenske kriminalpoliti Rikskrim, men i 2012 besluttede de at bruge deres ekspertise til at tilbyde helt almindelige mennesker forskellige DNA tests. Nu analyserer de op mod 1 million test årligt på laboratoriet i Sverige, så de populære hjemmetest er kommet for at blive!

Sådan foregår det:

1. Du køber en pakke, der indeholder selve testen, udførlige instruktioner, samt individuel svarkode. Testen kan foretages hjemme.
2. Testen sendes retur til laboratoriet i samme pakke, som du modtog testen i - portoen er betalt.
3. Testen analyseres hos Dynamic Code.
4. Efter 2-5 dage (alt efter hvilken prøve) logger du ind på www.dynamiccode.com/dk/ ved hjælp af dit log-in med den individuelle svarkode. I svaret findes udførlig beskrivelse af, hvad svaret betyder, og hvad man bør foretage sig herfra (f.eks. søge læge/diætist/ernæringsvejleder).
5. Har du brug for en lægehjælp eller antibiotica, kan du klikke direkte videre til www.hejdoktor.dk, hvor du kan få hjælp/rådgivning eller online recepter.

Så bliver det ikke lettere! 

Viser 1 - 10 af 10
Viser 1 - 10 af 10