Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

ImmiFlex - 90 kapsler á 250 mg.

IM07

Ny

IMMIFLEX MED VITAMIN D BIDRAGER TIL NORMAL FUNKTION AF IMMUNFORSVARET.

Æsken indeholder 90 kapsler hvilket svarer til 3 måneders forbrug.

250 mg Wellmune og 20 ug Vitamin D3
min 80% beta 1,3/1,6 glukaner
ADT: 1 kapsel

Immiflex er et stærkt Betaglukanprodukt med over 80% WPG Wellmune Betaglucan. Immiflex indeholder Wellmune WGP, der er beskyttet af en mere end 40 patenter.

Flere detaljer

DKK 459,00

Yderligere information

Immiflex er et stærkt Betaglukanprodukt (immunoglukan) med over 80% WPG Wellmune Betaglucan. Immiflex indeholder Wellmune WGP, der er beskyttet af en mere end 40 patenter. Der er blevet investeret mere end 2 milliarder i udvikling, forskning og kliniske undersøgelser for at identificere, hvordan Wellmune WGP virker og giver effekt.

Interessante links: 
  
www.fibebiotics.eu
www.immiflex.com
www.wellmune.com

Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Opbevares tørt i stuetemperatur.

HVORFOR BØR VI AKTIVERE IMMUNFORSVARET? 

 • Stress og en travl hverdag

Arbejde, familie, fritidsaktiviteter og økonomisk pres kan skabe stress, som svækker immunforsvaret.

 • Rejser

Ved flyrejser kan kosmisk stråling blive 10 gange så høj, som ved jordoverfladen. Stråling svækker immunforsvaret og gør os sårbare. Derudover udsættes vi også for ukendte bakterier. 

• Store forsamlinger af mennesker

Smittefaren øges med antallet af personer, som er samlet; f.eks. i børnehaver, skoler, offentlige transportmidler etc.

• Træning

Træning er en belastning for kroppen og også for immunforsvaret. ImmiFlex® er testet fri for doping ved HFL laboratoriet i England (testene er godkendte af WADA). 

• Aldring

Når vi ældes, går alle livsprocesser langsommere, og immunforsvarets effektivitet reduceres. 

• Dårlig fordøjelse

Fordøjelseskanalen er en meget vigtig del af immunforsvaret, og en dårlig tarmfunktion svækker immunforsvaret

 

ET MEDICINSK PARADIGMESKIFTE by Paul Clayton

”Jeg mener, at Wellmune WGP® er det største fremskridt i lang tid”, sigerDr. Paul Clayton, som er Englands ledende ekspert i “Pharmaco-Nutrition”, et fagområde i stærk vækst. Han har været seniorrådgiver for de britiske myndigheder i helsespørgsmål og har været forskningsdirektør for efteruddannelse af læger i ernæringsspørgsmål ved “Royal College of General Practitioners”. 

Immunforsvaret består af det medfødte og det erhvervede immunforsvar. Det medfødte immunforsvar/førstelinje- forsvaret tager sig af 99 % af alle angreb, vi bliver udsat for. Derfor er det meget vigtigt, at det altid er aktiveret og forberedt på at forsvare os mod nye og ukendte trusler. 

Indtil for nylig troede videnskaben ikke, at det var muligt at aktivere det medfødte immunforsvar. Derfor repræsenterer Wellmune WGP® et gennembrud, som internationale fagmiljøer har store forventninger til. Læs mere på www.biothera.com.

13 andre produkter i den samme kategori: