Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mest solgte

Tilbud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Privatlivspolitik

Opdateret 1. marts 2021

Indledning

I det følgende redegøres der for, hvordan AcuPharma ApS ("AcuPharma", ”vores” eller ”vi”) anvender de persondata, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmesider (www.acupharma.dk og www.pascoflair.dk) og anvender vores forskellige online tjenester (Facebook og Instagram).

Information indsamles bl.a. gennem cookies. Vi bruger cookies til statistik og markedsføring. Brug af cookies omfatter også automatisk indsamling af information fra alle de enheder (fx computer, tablet, mobil), du bruger til at besøge vores hjemmesider.

Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du, at vi bruger cookies. Læs vores cookiepolitik her: https://www.acupharma.dk/da/modul/uecookie/cookie  

Når vi i denne Privatlivspolitik omtaler retsgrundlaget henvises til Artikel nr. i Europa-Parlamentets og Rådets forordning nr. 2016/679 af 27. april 2016.

 

AcuPharma ApS er dataansvarlig

AcuPharma ApS er dataansvarlig for dine persondata.

AcuPharma ApS
Havnevej 45A
DK – 4000 Roskilde
CVR.: 10072956
Tlf. +45 7022 8838
Mail: info@acupharma.dk  

Vi har indgået Databehandleraftaler med alle nødvendige databehandlere, som behandler dine persondata. Dine data behandles efter AcuPharma ApS’ instruks, og vi fører løbende kontrol med vores databehandlere.

AcuPharma ApS overfører ikke dine persondata til databehandlere uden for EU og EØS.



Vores oplysningspligt over for dig

Når vi indsamler persondata om dig, skal vi oplyse dig om det samtidig med, at vi indsamler disse data. For at du er oplyst bredest muligt, opfordrer vi dig til at læse alle punkter i denne Privatlivspolitik. Klikker du videre fra siden, bekræfter du, at vi har opfyldt vores oplysningspligt.


Kun nødvendige persondata, der har et formål

For at kunne servicere dig bedst muligt, opbevarer og behandler vi persondata om dig. Vi har stor fokus på at behandle dine persondata fortroligt. Vi gør kun brug af de nødvendige data, der har et formål.

Vi indsamler eller behandler ingen personfølsomme data hentet via AcuPharmas hjemmesider.

Vores hjemmel til behandling af dine persondata

Ud over nødvendigheden og formålet, så vil behandlingshjemlen for vores indsamling og brug af dine persondata, afhænge af sammenhængen, hvori vi indsamler dem.

Den væsentligste grund til at indsamle og bruge dine persondata er nødvendigheden for at opfylde vores kontrakt med dig (dvs. sikre, at du får varer, du har bestilt og købt hos os), jf. artikel 6, stk. 1, b.

 

Sikkerhed

Vores firma arbejder efter politikker og fastlagte procedurer, da vi er underlagt en række lovgivningsmæssige restriktioner. Vi har derfor høje standarder for sikkerhed, herunder fysisk sikkerhed og IT-sikkerhed med passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Vi gør altid vores bedste for at sikre alle vores datas kvalitet og integritet, herunder dine persondata.

 

Hvilket persondata indsamler vi og hvorfor?

For at give dig et overblik, har vi inddelt persondata, angivet hvilke persondata, der er tale om, samt hvorfor vi indsamler persondata.

 

Persondata, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Din tilmelding er en aktiv tilmelding fra din side. Det kan ske via vores online tjenester, hvor du selv indtaster data i felter.

Vi bruger:

  • E-mailadresse for at du kan få tilsendt e-mailnyhedsbrevet
  • Det navn, som du indskriver i tilmeldingsfeltet til, at vi kan skrive dit navn i til-feltet

Retsgrundlaget er dit samtykke, jf. artikel 6, stk. 1, a. Husk du kan altid angive, at du fremover ikke ønsker at modtage flere e-mailnyhedsbreve eller andre oplysninger fra os. Dette gøres via frameldingsfunktionaliteten i meddelelsen eller ved at skrive en mail til info@acupharma.dk  

 

Persondata, når du besøger vores hjemmeside

For at give dig den mest relevante og tilpassede information og oplevelse kan vi indsamle følgende data, som afhænger af sammenhæng;

  • Informationer om din browseradfærd på vores online tjenester
  • Informationer om, hvornår du klikker på en af vores annoncer
  • Information om, hvordan du bruger vores digitale tjenester, herunder enheds-id, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, henvisnings-URL, elektronisk adresse (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af vores tjenester. Disse persondata indsamles også via cookies, tracking-url'er mv.
  • Data om dig indsamlet via de forskellige teknologier, kanaler og platforme kan blive kombineret, for at give de mest relevante informationer til dig samt til inspiration
  • Data indsamles og gemmes fx (men ikke udelukkende) i forbindelse med, at du bestiller varer, åbner og klikker i e-mails, besvarer spørgeskemaer, deltager i konkurrencer, interagerer med vores kundeservice, registrerer dig som bruger, eller på anden vis afgiver oplysninger til os, fx via sociale medier, annoncer eller tredjepartstjenester

Vi bruger også disse data til at administrere og forbedre vores produkter, tjenester og daglige drift, herunder eventuelle klager og reklamationer. Her er det nødvendigt at kunne fremfinde historiske data – dog kun i begrænset periode – for at kunne servicere dig bedst muligt.

 

Persondata, når du afgiver en ordre online, telefonisk eller via mail

 

Når du køber vores varer i enten Havneboutiqen eller online, så har vi brug for nødvendige data om dig, for at vi kan opfylde vores del af aftalen, som du frivilligt har indgået med os via dit varekøb.

Retsgrundlaget er dit samtykke, når du oplyser dine data, jf. artikel 6, stk. 1, a, samt nødvendigheden for, at vi kan opfylde vores kontrakt om at levere en ydelse eller vare, jf. artikel 6, stk. 1, b.

Når det er relevant, kan vi indsamle flg. data:

  • Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.
  • Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik.
  • Transaktionsoplysninger, når du afgiver en ordre på hjemmesiden, og vi efterfølgende skal behandle ordren til pakning, forsendelse, fakturering og generel kundeservice, hvis du kontakter os. Du vil måske også opleve at få tilsendt en e-mail med opfordring til at anmelde din købsoplevelse på fx Trustpilot eller lignende tjenester.
  • Det er kun navn, adresse og telefonnummer, der deles med det transportfirma, der foretager leveringen af din ordre. Disse informationer vil stå på ordrens adresselabel. Chaufføren har kun adgang til dit navn, adresse og telefonnummer under selve leveringen.
  • Gemte kurve på hjemmeside, som endnu ikke er blevet til en ordre. Gemte kurve slettes automatisk efter 90 dage.
  • Vi sender dig Track-and-Trace, så du kan følge din ordre, hvis du selv har oplyst mobiltelefonnummer og/eller e-mailadresse.

 

Som beskrevet i vores handelsbetingelser, opbevarer vi aldrig dine kreditkortoplysninger ifølge med din betaling af varer. De behandles i vores tilfælde via Dibs by Nets’ systemer, og vi har ingen adgang til disse oplysninger.

 

Dit samtykke og tilbagetrækning af dit samtykke

Hvis du har givet dit samtykke til at modtage digitale markedsføringsmaterialer og ønsker at trække dit samtykke tilbage, så kan du let og til enhver tid afmelde ved at klikke på Afmeldingsfunktionen i fx e-mailnyhedsbrevet.

Hvis du afmelder, vil vi gemme og føre en fortegnelse over din afmelding. Det er nødvendigt for ikke at genere dig med uønsket markedsføring i fremtiden.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine persondata på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

 

Persondata fra andre kilder

Vi anvender anonymiserede oplysninger, som vi indsamler fra vores tredjeparts-tjenesteudbydere (fx Google og Facebook) for at forstå, hvordan du interagerer med vores tjenester og annoncer (f.eks. om du har klikket på en af vores annoncer). Det hjælper os til at forstå vores kunder bedre, så vi kan give dig relevante informationer. Disse data bliver kun behandlet af udvalgte medarbejdere i AcuPharma og aldrig ned på personniveau.

 

Opbevaring af dine persondata

Det kan variere, hvor længe vi opbevarer dine persondata, da det afhænger af system og sammenhæng.

Dog kan vi oplyse dig om, at vi lægger vægt på kun at opbevare dine persondata, så længe det er nødvendigt i forhold til administration og daglig drift mht. dine køb, efterfølgende kundeservice, evt. reklamationer eller det er påkrævet for at efterleve gældende lovgivning, som fx bogføringsloven.

Disse data opbevares i løbende kalenderår plus 5 år.

Vi sletter eller anonymiserer dine persondata på det tidspunkt, hvor der ikke længere er et formål med at behandle dem i overensstemmelse med vores forretningsmæssige behov eller af enhver juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine persondata ligger i sikkerhedskopiarkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning eller anonymisering er muligt.


Deling af dine persondata

Vi kan dele nødvendige persondata med flg.:

  • Tilsyns- eller offentlig myndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor videregivelse er nødvendig i henhold til gældende lovgivning eller forordninger

 

Videregivelse af dine persondata

Vi videregiver eller sælger ikke dine persondata til 3. mand, hvor du kan risikere at blive kontaktet med markedsføringsmaterialer, men kun hvor det er nødvendigt fx til vores transportør, som skal levere din ordre eller til vores leverandør af teknisk support og drift af vores online tjenester, finansielle institutioner eller formålsnødvendige samarbejdspartnere for, at vi kan drive vores virksomhed.

 

Hvis du benytter "Login"

Dette omfatter kun de brugere, som logger ind med login og password. For at vi kan administrere din konto, indsamler vi nedenstående personoplysninger:

  • Brugernavn
  • E-mailadresse
  • Din kurv, bestillinger, køb og seneste køb

 

Når du er logget ind, benyttes Google Analytics til at gemme bevægelserne under dit kunde-ID. Google kan ikke henføre dine persondata til dit kunde-ID. Data og statistikker er gemt i Googles datamiljø og er lagret inden for EU.

Vi benytter Group Online til at spore adfærd på hjemmesiden, fx hvor der er klikket, og hvor langt ned på siderne der klikkes. Ingen personhenførbare data bliver behandlet, gemt eller videresendt, som en del af denne sporing.

 

Dine rettigheder

Vi har stor fokus på at behandle og gemme dine persondata i overensstemmelse med ikke kun lovgivning, men også almindelig sund fornuft og etik. Vi vil altid gøre vores bedste for at efterleve dine ønsker og håndhævelse af dine rettigheder.

Du skal dog være opmærksom på, at der i visse tilfælde kan være undtagelser til rettighederne.

Du kan læse mere i Datatilsynets vejledning om den registreredes rettigheder.

 

Din ret til indsigt

Du har ret til at få oplyst, hvilke persondata vi behandler, herunder formål.

 

Din ret til berigtigelse (rettelse) af dine persondata

Vi kan ved en fejl have registreret forkerte data om dig. Du har til enhver tid ret til at få ukorrekte data rettet.

 

Din ret til sletning (eller retten til at blive glemt)

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet dine persondata, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Én af en række betingelser skal dog være opfyldt. Du kan læse mere om lovgivningen på datatilsynet.dk.

 

Din ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine persondata begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle dine data – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Din ret til dataportabilitet

I visse tilfælde har du ret til at modtage dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse persondata fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk.

 

Din ret til indsigelse

Hvis du vil gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, kan du sende en mail.

 

Vores opdatering af denne privatlivspolitik

Denne Privatlivspolitik erstatter alle tidligere versioner. Vi kan ændre privatlivspolitikken på ethvert tidspunkt, så du bedes tjekke vores hjemmeside(r) for opdateringer jævnligt. Datoen for opdatering kan ses øverst på denne side.

Ved fortsat at anvende vores hjemmeside og tjenester, accepterer du ændringerne.

 

Sådan kontakter du os

Hvis du ønsker at kontakte os om dine rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine persondata eller at klage over vores behandling af dine persondata, opfordrer vi dig til at sende en mail til info@acupharma.dk, hvor du i titlen skriver, hvilket emne din henvendelse drejer sig om.

AcuPharma ApS
Havnevej 45A
DK-4000 Roskilde
CVR.: 10072956
Tlf. +45 7022 8838
Mail: info@acupharma.dk  

 

Dine klagemuligheder

Du kan skrive en mail, hvor du forklarer, hvad du ønsker at klage over. Vi ønsker altid at indgå i en dialog med dig og finde en løsning.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler din klage eller dine persondata på, så har du også ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Du kan finde mere information omkring klage til Datatilsynet på datatilsynet.dk.