Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mest solgte

Nyheder

Tilbud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Leverandører


K'AN HERB COMPANY, USA:

AcuPharma har siden 1990 udelukkende forhandlet urte- og svampeprodukter fra producenten K'an Herb Company i USA, som er én af de største urteproducenter i USA og naturligvis er underlagt løbende kvalitetskontrol fra offentlige myndigheder (FDA - Good Manufacturing Pracsis). Alle produkter testes på et uafhængigt statskontrolleret laboratorium for at undgå tungmetaller, pesticidrester og andre skadelige stoffer.

Alle urteprodukter er toxicologisk vurderede i henhold til dansk lovgivning.

Samtlige produkter er baseret på de fineste råvarer, der indsamles og forarbejdes efter overleveret viden, som går op til 4000 år tilbage i tiden. En stor del af produkterne underkastes i disse år videnskabelige studier i Vesten, hvor man søger at forstå og forklare deres sammenhæng.

AcuPharmas urteprodukter tager udgangspunkt i et holistisk livssyn og traditionelle orientalske principper tilpasset den vestlige levevis. Her tolkes sygdom som en ubalance i kroppens energisystem, hvorigennem livsenergien, Qi, strømmer. Den orientalske filosofi er at genoprette Qi-balancen, så energien atter strømmer frit, og kroppen har de bedste vilkår for at komme tilbage i balance.

Urter:
Produkterne i serierne K’an Herbs, K’an Traditionals og Chinese Modular Solution er udviklet efter de gamle kinesiske recepter, men justeret efter den vestlige verdens levevis og sygdomme af bl.a. Ted Kapchuk (O.M.D.), Efrem Korngold (L.Ac. O.M.D.) og Harriet Beinfeld (L.Ac.). Alle tre førnævnte forskere er kendte foredragsholdere over hele verden, og Ted Kapchuk forsker desuden i alternativ behandling på Harvard University.

Svampe:
Svampeprodukterne Mycoherbs bliver også produceret af K’an Herb Company. I vores produktserie indgår bl.a. svampen Rei Shi, hvis immunstyrkende egenskaber, der intensivt bliver forsket i på hospitaler verden over (inkl. Danmark).

RENÉE VOLTAIRE, SVERIGE:

Renée Voltaire er Sveriges Claus Meyer i kvindelig udgave!

En inspirerende mad rebel, som vil redefinere vores madkultur gennem sunde og innovative produkter. Hun har en positiv indstilling til mad og vil inspirere til en grøn og mere sund hverdag. Målet er at have så mange økologiske produkter som muligt og også et stort udbud af veganske, gluten- og laktosefri produkter. Renée går aldrig på kompromis med kvaliteten af produkterne og udvælger personligt alle leverandører og producenter på sine rejser over hele verden. Hun vælger ofte mindre producenter/landbrug, hvor der er taget hensyn til både mennesker og natur. Det kan i nogle tilfælde gøre produkterne en smule dyrere end konkurrenternes, men for Renée handler det om integritet, og den kan ikke gradbøjes.

I Renée Voltaires madunivers indgår, foruden produkterne med hendes navn, også foredrag og kogebøger. I Sverige sælges produkterne i hele ICA kæden, og i Stockholm har hun en lækker butik med friske varer og et madværksted. I Danmark kan man finde et større udvalg af Renée Voltaires produkter i helsekostbutikker, i brandbutikken på nemlig.com, i Magasin Kgs. Nytorv og i udvalgte Meny butikker.

INEKO GRUPPEN, SVERIGE:

Vi er stolte af at præsentere vores nyeste samarbejdspartner Ineko Gruppen fra Malmö. Ineko Gruppen producerer egne innovative brands med fokus på klima og dokumenteret virkning. Produkterne er produceret i Sverige og Danmark.