Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Cordyceps

Ny

Cordyceps (Cordyceps sinensis).

Fås i flydende form og som kapsler - vælg størrelse i højre side.

Flere detaljer

DKK 235,00

Yderligere information

Cordyceps er endnu én af de berømte svampe i den kinesiske medicin. Cordyceps vokser i Himalaya bjergene, og det har taget mange år for biologer at få svampen til at gro i Californien. Cordyceps betragtes som værende hel unik i sin evne til at genskabe balancen i kroppen mellem grundelementerne vand og ild, yin og yang, krop og psyke. Cordyceps er en livgivende tonic, som forebygger for tidlig aldring ved at stimulere kroppens evne til regenerering. Kan bruges som en daglig tonic ved kronisk eller langvarig udmattelse, eller som en daglig tonic for at bevare optimal sundhed. Kan bruges ved både yin og yang underenergi uden at der skabes for megen varme eller fugtighed.

Anbefalet dagligt indtag: 40 - 90 dråber.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.     

Opbevares tørt og ikke i direkte sollys.      

Kinesisk medicin:          
Genskaber nyrer yin (Jing) og stabiliserer nyreessens, genskaber nyrer yang (livsilden Ming huo), (vand element). Styrker og tilføjer fugtighed til lungerne (metal element). Transformerer og udrenser slim (jord element). Forårsager ikke for meget varme eller fugtighed, da den genskaber balancen mellem det yin og yang aspekter.

Temperatureffekt:        
Neutral mod svag varme

5 smage:                       
Sød


Ingredienser:

PinYin
Dong chong xia cao
Common Name
Cordyceps mycelium and fruiting body

14 andre produkter i den samme kategori: