Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kosttilskud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Underkategorier

  • ImmiFlex
    Bidrager til normal funktion af immunforsvaret! Hvad er ImmiFlex? Et kosttilskud med Wellmune WGP ® betaglukaner 1,3/1,6 og vitamin D3  Betaglukanerne er fremstillet fra en streng af bagegær (kan godt tåles selvom man har gluten/gær allergi!) Hvordan fungerer ImmiFlex i kroppen? ImmiFlex med Wellmune WGP ® m. vitamin D3 aktiverer det uspecifikke, medfødte immunsystem og bidrager til normal funktion af immunforsvaret. Når det er fordøjet, transporteres betaglukanerne rundt i kroppen fra et bestemt område af tyndtarmen. Dér optages de af en gruppe immunceller kaldet makrofager og opdeles i mindre fragmenter, der binder sig til en anden gruppe af immunceller kaldet neutrofiler. Det er den type af immunceller, vi har i det meste af kroppen. Når neutrofiler aktiveres af Wellmune WGP ®, cirkulerer de hurtigere og styrker kroppens funktioner. ImmiFlex ® repræsenterer dermed en ny måde at styrke immunforsvaret på, men udgangspunktet er faktisk flere tusind år gammelt. Den menneskelige krop har siden tidernes morgen udviklet en måde at bekæmpe angreb fra gær, og det er denne mekanisme, der aktiveres af Wellmune i ImmiFlex ®. Betaglucanerne ”narrer” så at sige de vigtige immunceller neutrofiler til at tro, at alle de fjendtlige angribere i kroppen er gær, hvorefter de angribes og neutraliseres.   Der er lavet klinisk forskning indenfor:   Immunhelse   Allergi   Stress   Sport (præstation og restitution) Læs mere på www.biothera.com
  • Renew Life
    Renew Life er kosttilskud baseret på naturlige aktive ingredienser fra urter, fibre og mælkesyrebakterier. Med fokus på ernæring, fordøjelse og udrensning understøttes og forbedres kroppens tilstand. Det er den kendte amerikanske ernæringsekspert Brenda Watson, der har udviklet produkterne i Renew Life serien sammen med eksperter fra branchen. Brenda er desuden sundhedsvejleder på Oprah Winfrey show, og håber at kunne gøre en forskel for den skrantende folkesundhed ved at give kroppen den bedste kvalitet af sunde produkter. Flere af produkterne er bedst sælgende i helsekostbranchen i Sverige, Pure Cleanse er kåret som den bedste udrensningskur i USA i 2014, og Fibresmart er bedst sælgende fiberprodukt i helsekostbranchen i hele Nordamerika. Det er ikke uden grund - glæd dig til at prøve nogle helt exceptionelle produkter!
  • Vitaminer & Probiotica
Viser 1 - 20 af 20
Viser 1 - 20 af 20