Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kosttilskud & Naturlægemidler

Nyheder

Tilbud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Underkategorier

 • ImmiFlex
  Bidrager til normal funktion af immunforsvaret! Hvad er ImmiFlex? Et kosttilskud med Wellmune WGP ® betaglukaner 1,3/1,6 og vitamin D3  Betaglukanerne er fremstillet fra en streng af bagegær (kan godt tåles selvom man har gluten/gær allergi!) Hvordan fungerer ImmiFlex i kroppen? ImmiFlex med Wellmune WGP ® m. vitamin D3 aktiverer det uspecifikke, medfødte immunsystem og bidrager til normal funktion af immunforsvaret. Når det er fordøjet, transporteres betaglukanerne rundt i kroppen fra et bestemt område af tyndtarmen. Dér optages de af en gruppe immunceller kaldet makrofager og opdeles i mindre fragmenter, der binder sig til en anden gruppe af immunceller kaldet neutrofiler. Det er den type af immunceller, vi har i det meste af kroppen. Når neutrofiler aktiveres af Wellmune WGP ®, cirkulerer de hurtigere og styrker kroppens funktioner. ImmiFlex ® repræsenterer dermed en ny måde at styrke immunforsvaret på, men udgangspunktet er faktisk flere tusind år gammelt. Den menneskelige krop har siden tidernes morgen udviklet en måde at bekæmpe angreb fra gær, og det er denne mekanisme, der aktiveres af Wellmune i ImmiFlex ®. Betaglucanerne ”narrer” så at sige de vigtige immunceller neutrofiler til at tro, at alle de fjendtlige angribere i kroppen er gær, hvorefter de angribes og neutraliseres.   Der er lavet klinisk forskning indenfor:   Immunhelse   Allergi   Stress   Sport (præstation og restitution) Læs mere på www.biothera.com
 • NORDBO Kosttilskud
 • pH-Balance
  Kosttilskud med  zink som understøtter  syre-base balancen! Hav altid et ark pH-Balance liggende i tasken, så du hurtigt kan forberede din krop på syreholdig mad og drikke! Et afbalanceret syre-base-forhold er grundlaget for din sundhed. For at alle vigtige stofskiftefunktioner skal foregå optimalt i din krop, skal syre-base-balancen opretholdes. Vore dages livsstil kan påvirke din syre-base-balance. Spiser du meget kød, pølse og ost og for lidt frugt og grøntsager? Ryger du? Drikker du alkohol? Har du ikke tid til at motionere? Faster du? Dyrker du konkurrencesport? Så kan du have for meget syre i kroppen. For at neutralisere syren har kroppen brug for bicarbonat. Mineralstoffet zink er uundværligt for dannelsen af bicarbonat og således også for et afbalanceret syre-base-stofskifte. pH-balance Pascoe® produkterne understøtter dig med: zink, calcium, magnesium, natrium og kalium Zink bidrager til normal syre-base-balance. Zink bidrager endvidere til at bevare: - normalt hår - normale negle - normal hud - normal synsevne - og til at bevare et normalt fungerende immunsystem. Desuden hjælper zink med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.  Calcium og magnesium er vigtige for energistofskiftet, for musklerne og for knoglerne. pH-balance Pascoe® pulver og tabletter - egner sig til gravide og ammende kvinder - er sukker-, laktose- og glutenfrie - indeholder ingen smagsstoffer - indeholder ingen farvestoffer pH-Balance urintest-strips findes i pakken!
 • Pascoflair
  Pascoflair til stress, uro og søvnbesvær Lider du af mental stress og uro eller døjer du måske søvnproblemer? Hos AcuPharma ApS har vi specialiseret os i kosttilskud og naturlægemidler og vi har stor erfaring på området. Vi tilbyder blandt andet Pascoflair, som er et plantebaseret lægemiddel, der dæmper milde symptomer på stress, uro og søvnbesvær. Vi sælger det online til kunder i hele Danmark.Hurtig og effektiv effekt med Pascoflair Pascoflair er et beroligende lægemiddel, der er baseret på planter. Der er hverken bivirkninger eller døsighed forbundet med dette lægemiddel, ligesom at der heller ikke er registreret nogen fysisk afhængighed ved brug af midlet.Pascoflair dæmper uro og letter indsovning. Det er også velegnet ved nervøsitet og stress, som kan opstå i forbindelse med flyrejser, optræden og eksamener m.m.Pascoflair kan anvendes af alle personer over 12 år. Det har en hurtig effekt og virker allerede inden for 30 minutter. Du kan spise 1-2 tabletter en halv time før sengetid ved søvnbesvær og ved lange flyrejser eller du kan spise 2-3 tabletter fordelt over hele dagen ved uro og mild stress. Du må dog maksimum spise 3 tabletter pr. dag.Bestil plantelægemiddel online i vores webshop Du kan bestille Pascoflair her i webshoppen, men du er også altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du har et spørgsmål til produktet m.m. Du kan skrive til os på e-mail info@acupharma.dk , så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 • Svampe
  Danmarks største udvalg af kinesiske og japanske svampe! Mycoherb svampeprodukterne produceres hos K’an Herb Company i Californien, som er én af de største producenter af urte- og svampemedicin i USA. Svampene dyrkes i et lukket drivhus miljø uden brug af sprøjtemidler eller tilsætningsstoffer . Alle produkter bliver testet på uafhængige laboratorier for tungmetal indhold, bakterier, pesticider mv. Derudover gennemgår hvert produkt en toksikologisk (giftighed) vurdering. De fleste svampeprodukter på markedet er baseret på almindelige tørrede svampe, som dyrkes i savsmuld. Mycoherb svampene udvikles på økologiske brune ris eller majs og udvindes gennem en avanceret teknologi som giver optimal styrke og effektiv biologisk optagelighed. Grundlæggeren af Mycoherb, Andrew H. Miller, har selv indsamlet de første svampesporer rundt omkring i Asien, og udover at overvåge produktionen af svampe, skriver han bøger om deres medicinske egenskaber. Han er i dag én af USA’s største kompetencer indenfor svampemedicin. Medicinske svampe er berømte for deres evne til at styrke blod kvaliteten, livsenergien og modstandskraften. Svampene genskaber vores styrker og balance. Svampene klassificeres som adaptogener; dvs. at de indeholder substanser som styrker vores immunsystem, specielt ved at stimulere produktionen af røde og hvide blodceller og forlænge deres livscyklus. De røde blodceller transporterer ilt, mens de hvide blodceller (inkl. Makrofager og T-celler) er ansvarlige for neutraliseringen af virus, bakterier, carcinogener (kræftfremkaldende stoffer), parasitter og pollen. Svampene ødelægger ikke patogenerne direkte, men stimulerer immunsystemet til at genkende og bekrige fremmede indtrængere. Kinesiske og japanske medicinske svampe er blevet værdsat i årtusinder, fordi de siges at modvirke for tidlig aldring og forebygger sygdomme, samtidig med at de løfter og udvikler vores spirituelle dimensioner. Allerede i begyndelsen af 40'erne blev levende svampe høstet i Kina af den japanske svampeforsker Dr. Tsuneto YoShi, efter først at have søgt overalt i Asien efter de mest vitale medicinske svampe. I begyndelsen af 70erne startede biologen Malcolm Clark sit pionér arbejde sammen med Dr. Yoshi. Sammen studerede de hemmelighederne ved ideelle vækstbetingelser for svampene og udviklede en effektiv biologisk metode for at kunne dyrke de mest potente af disse vilde svampe i USA.
 • Urter
  Ancient wisdom in new bottles... Vores urte- og svampe produkter importeres fra virksomheden K’an Herb Company i Californien, som er blandt USA’s største producenter af urtemedicin. Du kan læse mere om K’an Herb og deres produkter på www.kanherb.com. Alle produkter testes for tungmetaller, pesticidrester og andre skadelige stoffer af to uafhængige laboratorier inden produktion. Dermed er der optimal sikkerhed omkring produkterne, som desuden produceres efter højeste GMP standarder (Good Manufacturing Proces) og under kontrol af FDA (den amerikanske fødevarestyrelse). Et par gode tips om urterne: Det er bedst at indtage urterne mellem måltider. For at undgå alkoholen i dråberne, kan de overhældes med kogende vand (så fordamper alkoholen). Lad stå ½ time. Flydende ekstrakter virker hurtigere end tabletter, men er ikke bedre, med mindre man har fordøjelsesproblemer. Hvis du tager nogen form for medicin (også naturmedicin), så tal med din behandler.  Ofte stillede spørgsmål: Der er noget galt med pipetten, for dråberne vil ikke komme ud. Det er højst sandsynligt urter, som har samlet sig i spidsen. Stik spidsen af pipetten ned i en kop med kogende vand og pump et par gange, til det løsner sig. Hvordan er forholdet imellem dråber og tabletter? 1 tablet svarer til ca. 10 dråber. Må man blande de forskellige urteformularer? Ja det må man som udgangspunkt gerne. Behandleren kan dog give anden anvisning, og den skal følges (nogle urter skal f.eks. tages til natten). Dosering af de kinesiske urter (voksne): Standard dosis er 10 – 30 dråber 2 - 3 x daglig, eller 1 - 2 tabletter 1 - 3 x daglig. (1 squirt = 1 pipette = 25 dråber) Dosis kan variere fra produkt til produkt, så følg altid din behandlers vejledning
 • Herrens Mark
  Produkter med fermenteret rødkløver fra den danske producent Herrens Mark. Herrens Mark er et specialiseret, økologisk landbrug med fokus på udvikling af mælkesyregærede urteekstrakter. Urterne dyrkes på de omkringliggende marker, høstes friske og forarbejdes efterfølgende nænsomt på eget produktionsanlæg hvorefter plantesaften fermenteres med mælkesyrebakterier.
Viser 1 - 16 af 16
Viser 1 - 16 af 16