Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kosttilskud & Naturlægemidler

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Underkategorier

 • ImmiFlex
  Bidrager til normal funktion af immunforsvaret! Hvad er ImmiFlex? Et kosttilskud med Wellmune WGP ® betaglukaner 1,3/1,6 og vitamin D3  Betaglukanerne er fremstillet fra en streng af bagegær (kan godt tåles selvom man har gluten/gær allergi!) Hvordan fungerer ImmiFlex i kroppen? ImmiFlex med Wellmune WGP ® m. vitamin D3 aktiverer det uspecifikke, medfødte immunsystem og bidrager til normal funktion af immunforsvaret. Når det er fordøjet, transporteres betaglukanerne rundt i kroppen fra et bestemt område af tyndtarmen. Dér optages de af en gruppe immunceller kaldet makrofager og opdeles i mindre fragmenter, der binder sig til en anden gruppe af immunceller kaldet neutrofiler. Det er den type af immunceller, vi har i det meste af kroppen. Når neutrofiler aktiveres af Wellmune WGP ®, cirkulerer de hurtigere og styrker kroppens funktioner. ImmiFlex ® repræsenterer dermed en ny måde at styrke immunforsvaret på, men udgangspunktet er faktisk flere tusind år gammelt. Den menneskelige krop har siden tidernes morgen udviklet en måde at bekæmpe angreb fra gær, og det er denne mekanisme, der aktiveres af Wellmune i ImmiFlex ®. Betaglucanerne ”narrer” så at sige de vigtige immunceller neutrofiler til at tro, at alle de fjendtlige angribere i kroppen er gær, hvorefter de angribes og neutraliseres.   Der er lavet klinisk forskning indenfor:   Immunhelse   Allergi   Stress   Sport (præstation og restitution) Læs mere på www.biothera.com
 • Renew Life
  Renew Life er kosttilskud baseret på naturlige aktive ingredienser fra urter, fibre og mælkesyrebakterier. Med fokus på ernæring, fordøjelse og udrensning understøttes og forbedres kroppens tilstand. Det er den kendte amerikanske ernæringsekspert Brenda Watson, der har udviklet produkterne i Renew Life serien sammen med eksperter fra branchen. Brenda er desuden sundhedsvejleder på Oprah Winfrey show, og håber at kunne gøre en forskel for den skrantende folkesundhed ved at give kroppen den bedste kvalitet af sunde produkter. Flere af produkterne er bedst sælgende i helsekostbranchen i Sverige, Pure Cleanse er kåret som den bedste udrensningskur i USA i 2014, og Fibresmart er bedst sælgende fiberprodukt i helsekostbranchen i hele Nordamerika. Det er ikke uden grund - glæd dig til at prøve nogle helt exceptionelle produkter!
 • Vitaminer & Probiotica
 • pH-Balance
  Kosttilskud med  zink som understøtter  syre-base balancen! Hav altid et ark pH-Balance liggende i tasken, så du hurtigt kan forberede din krop på syreholdig mad og drikke! Et afbalanceret syre-base-forhold er grundlaget for din sundhed. For at alle vigtige stofskiftefunktioner skal foregå optimalt i din krop, skal syre-base-balancen opretholdes. Vore dages livsstil kan påvirke din syre-base-balance. Spiser du meget kød, pølse og ost og for lidt frugt og grøntsager? Ryger du? Drikker du alkohol? Har du ikke tid til at motionere? Faster du? Dyrker du konkurrencesport? Så kan du have for meget syre i kroppen. For at neutralisere syren har kroppen brug for bicarbonat. Mineralstoffet zink er uundværligt for dannelsen af bicarbonat og således også for et afbalanceret syre-base-stofskifte. pH-balance Pascoe® produkterne understøtter dig med: zink, calcium, magnesium, natrium og kalium Zink bidrager til normal syre-base-balance. Zink bidrager endvidere til at bevare: - normalt hår - normale negle - normal hud - normal synsevne - og til at bevare et normalt fungerende immunsystem. Desuden hjælper zink med at beskytte cellerne mod oxidativt stress.  Calcium og magnesium er vigtige for energistofskiftet, for musklerne og for knoglerne. pH-balance Pascoe® pulver og tabletter - egner sig til gravide og ammende kvinder - er sukker-, laktose- og glutenfrie - indeholder ingen smagsstoffer - indeholder ingen farvestoffer pH-Balance urintest-strips findes i pakken!
 • Pascoflair
  Pascoflair til stress, uro og søvnbesvær Lider du af mental stress og uro eller døjer du måske søvnproblemer? Hos AcuPharma ApS har vi specialiseret os i kosttilskud og naturlægemidler og vi har stor erfaring på området. Vi tilbyder blandt andet Pascoflair, som er et plantebaseret lægemiddel, der dæmper milde symptomer på stress, uro og søvnbesvær. Vi sælger det online til kunder i hele Danmark.Hurtig og effektiv effekt med Pascoflair Pascoflair er et beroligende lægemiddel, der er baseret på planter. Der er hverken bivirkninger eller døsighed forbundet med dette lægemiddel, ligesom at der heller ikke er registreret nogen fysisk afhængighed ved brug af midlet.Pascoflair dæmper uro og letter indsovning. Det er også velegnet ved nervøsitet og stress, som kan opstå i forbindelse med flyrejser, optræden og eksamener m.m.Pascoflair kan anvendes af alle personer over 12 år. Det har en hurtig effekt og virker allerede inden for 30 minutter. Du kan spise 1-2 tabletter en halv time før sengetid ved søvnbesvær og ved lange flyrejser eller du kan spise 2-3 tabletter fordelt over hele dagen ved uro og mild stress. Du må dog maksimum spise 3 tabletter pr. dag.Bestil plantelægemiddel online i vores webshop Du kan bestille Pascoflair her i webshoppen, men du er også altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du har et spørgsmål til produktet m.m. Du kan skrive til os på e-mail info@acupharma.dk , så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Viser 1 - 19 af 19
Viser 1 - 19 af 19