Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Kosttilskud & Naturlægemidler

Tilbud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Underkategorier

 • Immunsystem
 • Mælkesyrebakterier
 • Vitaminer & Mineraler
 • Forstoppelse & Udrensning
 • Pascoflair
  Pascoflair til stress, uro og søvnbesvær Lider du af mental stress og uro eller døjer du måske søvnproblemer? Hos AcuPharma ApS har vi specialiseret os i kosttilskud og naturlægemidler og vi har stor erfaring på området. Vi tilbyder blandt andet Pascoflair, som er et plantebaseret lægemiddel, der dæmper milde symptomer på stress, uro og søvnbesvær. Vi sælger det online til kunder i hele Danmark.Hurtig og effektiv effekt med Pascoflair Pascoflair er et beroligende lægemiddel, der er baseret på planter. Der er hverken bivirkninger eller døsighed forbundet med dette lægemiddel, ligesom at der heller ikke er registreret nogen fysisk afhængighed ved brug af midlet.Pascoflair dæmper uro og letter indsovning. Det er også velegnet ved nervøsitet og stress, som kan opstå i forbindelse med flyrejser, optræden og eksamener m.m.Pascoflair kan anvendes af alle personer over 12 år. Det har en hurtig effekt og virker allerede inden for 30 minutter. Du kan spise 1-2 tabletter en halv time før sengetid ved søvnbesvær og ved lange flyrejser eller du kan spise 2-3 tabletter fordelt over hele dagen ved uro og mild stress. Du må dog maksimum spise 3 tabletter pr. dag.Bestil plantelægemiddel online i vores webshop Du kan bestille Pascoflair her i webshoppen, men du er også altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du har et spørgsmål til produktet m.m. Du kan skrive til os på e-mail info@acupharma.dk , så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 • Svampe
  Danmarks største udvalg af kinesiske og japanske svampe! Mycoherb svampeprodukterne produceres hos K’an Herb Company i Californien, som er én af de største producenter af urte- og svampemedicin i USA. Svampene dyrkes i et lukket drivhus miljø uden brug af sprøjtemidler eller tilsætningsstoffer . Alle produkter bliver testet på uafhængige laboratorier for tungmetal indhold, bakterier, pesticider mv. Derudover gennemgår hvert produkt en toksikologisk (giftighed) vurdering. De fleste svampeprodukter på markedet er baseret på almindelige tørrede svampe, som dyrkes i savsmuld. Mycoherb svampene udvikles på økologiske brune ris eller majs og udvindes gennem en avanceret teknologi som giver optimal styrke og effektiv biologisk optagelighed. Grundlæggeren af Mycoherb, Andrew H. Miller, har selv indsamlet de første svampesporer rundt omkring i Asien, og udover at overvåge produktionen af svampe, skriver han bøger om deres medicinske egenskaber. Han er i dag én af USA’s største kompetencer indenfor svampemedicin. Medicinske svampe er berømte for deres evne til at styrke blod kvaliteten, livsenergien og modstandskraften. Svampene genskaber vores styrker og balance. Svampene klassificeres som adaptogener; dvs. at de indeholder substanser som styrker vores immunsystem, specielt ved at stimulere produktionen af røde og hvide blodceller og forlænge deres livscyklus. De røde blodceller transporterer ilt, mens de hvide blodceller (inkl. Makrofager og T-celler) er ansvarlige for neutraliseringen af virus, bakterier, carcinogener (kræftfremkaldende stoffer), parasitter og pollen. Svampene ødelægger ikke patogenerne direkte, men stimulerer immunsystemet til at genkende og bekrige fremmede indtrængere. Kinesiske og japanske medicinske svampe er blevet værdsat i årtusinder, fordi de siges at modvirke for tidlig aldring og forebygger sygdomme, samtidig med at de løfter og udvikler vores spirituelle dimensioner. Allerede i begyndelsen af 40'erne blev levende svampe høstet i Kina af den japanske svampeforsker Dr. Tsuneto YoShi, efter først at have søgt overalt i Asien efter de mest vitale medicinske svampe. I begyndelsen af 70erne startede biologen Malcolm Clark sit pionér arbejde sammen med Dr. Yoshi. Sammen studerede de hemmelighederne ved ideelle vækstbetingelser for svampene og udviklede en effektiv biologisk metode for at kunne dyrke de mest potente af disse vilde svampe i USA.
 • Urter
  Ancient wisdom in new bottles... Vores urte- og svampe produkter importeres fra virksomheden K’an Herb Company i Californien, som er blandt USA’s største producenter af urtemedicin. Du kan læse mere om K’an Herb og deres produkter på www.kanherb.com. Alle produkter testes for tungmetaller, pesticidrester og andre skadelige stoffer af to uafhængige laboratorier inden produktion. Dermed er der optimal sikkerhed omkring produkterne, som desuden produceres efter højeste GMP standarder (Good Manufacturing Proces) og under kontrol af FDA (den amerikanske fødevarestyrelse). Et par gode tips om urterne: Det er bedst at indtage urterne mellem måltider. For at undgå alkoholen i dråberne, kan de overhældes med kogende vand (så fordamper alkoholen). Lad stå ½ time. Flydende ekstrakter virker hurtigere end tabletter, men er ikke bedre, med mindre man har fordøjelsesproblemer. Hvis du tager nogen form for medicin (også naturmedicin), så tal med din behandler.  Ofte stillede spørgsmål: Der er noget galt med pipetten, for dråberne vil ikke komme ud. Det er højst sandsynligt urter, som har samlet sig i spidsen. Stik spidsen af pipetten ned i en kop med kogende vand og pump et par gange, til det løsner sig. Hvordan er forholdet imellem dråber og tabletter? 1 tablet svarer til ca. 10 dråber. Må man blande de forskellige urteformularer? Ja det må man som udgangspunkt gerne. Behandleren kan dog give anden anvisning, og den skal følges (nogle urter skal f.eks. tages til natten). Dosering af de kinesiske urter (voksne): Standard dosis er 10 – 30 dråber 2 - 3 x daglig, eller 1 - 2 tabletter 1 - 3 x daglig. (1 squirt = 1 pipette = 25 dråber) Dosis kan variere fra produkt til produkt, så følg altid din behandlers vejledning
 • SkinGain kollagen
  KOSTTILSKUD MED 2 TYPER KOLLAGEN, PYCNOGENOL, HYALURONSYRE OG VITAMIN C TIL HUD OG LED!  SKINGAIN er et unikt produkt med type 1 kollagen til hud og type 2 kollagen til led, der sætter gang i kroppens egen produktion af kollagen, samt antioxidanten pycnogenol, hyaluronsyre og vitamin C. SKINGAIN Plus®  indeholder  Vitamin C  der bidrager til dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud og normalt fungerende brusk.  Vitamin C  bidrager også til immunsystemets normale funktion. Pycnogenol  er en stærk antioxidant, som fugter huden, øger hudens elasticitet og reducerer pigmenteringen for en jævn og skinnende hud. Hyaluronsyre  virker som smøremiddel. Dette giver huden form og volumen, og øger evnen til at holde på fugt.  I takt med at vi bliver ældre, mister huden dens biologiske formåen til at producere kollagen og elastin. Kollagen og elastin gør, at huden er elastisk og stram. Resultatet er, at huden bliver tyndere og mere slap, blodkarrene bliver mindre, og huden ser mere bleg og kedelig ud.   Kollagen er limen der holder kroppen sammen og fungerer som en støddæmper i alle vores led. Ledbrusk består af 70% kollagen.  Huden består af 75% kollagen. Kollagen er det protein, der er mest forekommende i vores krop (30%). 60% af kroppen består af bindevæv og kollagen udgør 80% af denne bindevæv.  Kollagen er en naturlig del af strukturen af sener, ledbånd, led, muskler, hud, hår og vitale organer. Kroppen producerer sin egen kollagen hver dag, men produktionen falder gradvist fra 25 år. Mængden af kollagen i kroppen bliver utilstrækkelig og almindelige symptomer omfatter fine linjer, rynker og andre tegn på ældning. Bindevævet i huden indeholder store mængder af hyaluronsyre.  Virker som smøremiddel, giver huden form og volumen og øger evnen til at holde på fugt.  Mængden af hyaluronsyre falder med alderen.  Resultatet er volumen tab i huden og efterfølgende dannelse af rynker og andre ældningstegn.
Viser 1 - 35 af 35
Viser 1 - 35 af 35