Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Tilbud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Pascoflair

Pascoflair til stress, uro og søvnbesvær

Lider du af mental stress og uro eller døjer du måske søvnproblemer? Hos AcuPharma ApS har vi specialiseret os i kosttilskud og naturlægemidler og vi har stor erfaring på området. Vi tilbyder blandt andet Pascoflair, som er et plantebaseret lægemiddel, der dæmper milde symptomer på stress, uro og søvnbesvær. Vi sælger det online til kunder i hele Danmark.

Hurtig og effektiv effekt med Pascoflair

Pascoflair er et beroligende lægemiddel, der er baseret på planter. Der er hverken bivirkninger eller døsighed forbundet med dette lægemiddel, ligesom at der heller ikke er registreret nogen fysisk afhængighed ved brug af midlet.Pascoflair dæmper uro og letter indsovning. Det er også velegnet ved nervøsitet og stress, som kan opstå i forbindelse med flyrejser, optræden og eksamener m.m.Pascoflair kan anvendes af alle personer over 12 år. Det har en hurtig effekt og virker allerede inden for 30 minutter. Du kan spise 1-2 tabletter en halv time før sengetid ved søvnbesvær og ved lange flyrejser eller du kan spise 2-3 tabletter fordelt over hele dagen ved uro og mild stress. Du må dog maksimum spise 3 tabletter pr. dag.

Bestil plantelægemiddel online i vores webshop

Du kan bestille Pascoflair her i webshoppen, men du er også altid meget velkommen til at skrive til os, hvis du har et spørgsmål til produktet m.m. Du kan skrive til os på e-mail info@acupharma.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2