Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Tilbud

Nyhedsbrev

Følg os på Facebook

Svampe

Danmarks største udvalg af kinesiske og japanske svampe!

Mycoherb svampeprodukterne produceres hos K’an Herb Company i Californien, som er én af de største producenter af urte- og svampemedicin i USA.
Svampene dyrkes i et lukket drivhus miljø uden brug af sprøjtemidler eller tilsætningsstoffer. Alle produkter bliver testet på uafhængige laboratorier for tungmetal indhold, bakterier, pesticider mv. Derudover gennemgår hvert produkt en toksikologisk (giftighed) vurdering.

De fleste svampeprodukter på markedet er baseret på almindelige tørrede svampe, som dyrkes i savsmuld. Mycoherb svampene udvikles på økologiske brune ris eller majs og udvindes gennem en avanceret teknologi som giver optimal styrke og effektiv biologisk optagelighed.

Grundlæggeren af Mycoherb, Andrew H. Miller, har selv indsamlet de første svampesporer rundt omkring i Asien, og udover at overvåge produktionen af svampe, skriver han bøger om deres medicinske egenskaber. Han er i dag én af USA’s største kompetencer indenfor svampemedicin.

Medicinske svampe er berømte for deres evne til at styrke blod kvaliteten, livsenergien og modstandskraften. Svampene genskaber vores styrker og balance. Svampene klassificeres som adaptogener; dvs. at de indeholder substanser som styrker vores immunsystem, specielt ved at stimulere produktionen af røde og hvide blodceller og forlænge deres livscyklus. De røde blodceller transporterer ilt, mens de hvide blodceller (inkl. Makrofager og T-celler) er ansvarlige for neutraliseringen af virus, bakterier, carcinogener (kræftfremkaldende stoffer), parasitter og pollen. Svampene ødelægger ikke patogenerne direkte, men stimulerer immunsystemet til at genkende og bekrige fremmede indtrængere.

Kinesiske og japanske medicinske svampe er blevet værdsat i årtusinder, fordi de siges at modvirke for tidlig aldring og forebygger sygdomme, samtidig med at de løfter og udvikler vores spirituelle dimensioner. Allerede i begyndelsen af 40'erne blev levende svampe høstet i Kina af den japanske svampeforsker Dr. Tsuneto YoShi, efter først at have søgt overalt i Asien efter de mest vitale medicinske svampe. I begyndelsen af 70erne startede biologen Malcolm Clark sit pionér arbejde sammen med Dr. Yoshi. Sammen studerede de hemmelighederne ved ideelle vækstbetingelser for svampene og udviklede en effektiv biologisk metode for at kunne dyrke de mest potente af disse vilde svampe i USA.

Viser 1 - 15 af 15
Viser 1 - 15 af 15